Termékek Menü
0
+36-20-823-0958
Ön itt jár: > >

Adatvédelem

Látogatók adatai

Cégünk www.ulesfoglaltsag.hu (Csömöriné Hanácsek Eszter e.v.) számára kiemelt fontosságú a látogatóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük és gondoskodunk azok biztonságáról. Regisztrációját, és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés esetén bármikor töröljük. Adatok zárolása, helyesbítése kapcsán kérjük forduljon írásban ügyfélszolgálatunkhoz (ulesfoglaltsag@gmail.com). A kérésének legfeljebb 2 munkanapon belül eleget teszünk.

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tároljuk. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. postaszolgálat, futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. Az adatokat cégünk a webáruház fennállásáig tárolja.

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is. Kizárólag az ulesfoglaltsag.hu-hoz kapcsolódó információkat továbbítjuk hírleveleinkben.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja cégünk általános szerződési és vásárlási feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Vonatkozó jogszabályok

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
  • 226/2003. (XII. 13.) kormány rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény.

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy Csömöriné Hanácsek Eszter e.v. birtokolja az oldalainkon látható információkat. Az ulesfoglaltsag.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk.

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalja, hogy cégünk nem az itt megjelölt elvek alapján kezeli az adatokat, akkor jogorvoslatért kérjük, forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz.

Adatkezelés nyilvántartási szám

NAIH-86866/2015. és NAIH-86865/2015.

 

A szolgáltató neve: Csömöriné Hanácsek Eszter egyéni vállalkozó
A szolgáltató székhelye: 1211-Budapest, Posztógyár utca 10.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: ulesfoglaltsag@gmail.com
A szolgáltató nyilvántartási száma: 42732081
A szolgáltató adószáma: 67037269-1-43
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Főváros Kormányhivatala - XXI. kerületi hivatala
A szolgáltató telefonszáma: +36-30-409-8995
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu