Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958

A osztály (168, 169)

A karosszéria kódot az alvázszám 4. 5. 6. karaktere tartalmazza, pl WDB1680331A123456 - ebből következik, hogy 168-as a karosszéria kód.

Az alváz számot, a forgalmi engedély E bejegyzésében, vagy a jobb oldali ajtót kinyitva egy matricán találja meg legkönnyebben.

MIELŐTT RENDELNE a következőkről győződjön meg!

168-as típusnál - autója modellfrissítés előtti vagy utáni típus?

Jelek:
168 Modellfrissítés előtt (2001-ig): Nincs a visszapillantó tükörben index, a hátsó lámpa két fehér része között (tolató és index lámpa) nincs piros csík, nincs gumiütköző körbe az autó karosszériáján.

168 Modellfrissítés utáni (2001-től): A visszapillantó tükörben van index, a hátsó lámpa két fehér része között (tolató és index lámpa) 3cm magas piros csík van, gumiütköző van körbe az autó oldalán és lökhárítóiban (ez lehet fekete vagy színre fújt).

169-es típusnál - autója 2 vagy 3 vezetékes csatlakozóval ellátott?

Az utas oldali ülés alatt keressen egy lapos 4 pólusú sárga csatlakozót. A kérdés az, hogy az ülésfelület irányába menő csatlakozófélbe 2 vagy 3 vezeték van bekötve. Vezeték színei: 2 vezetékes - 2 x fekete, 3 vezetékes - piros, fehér, barna.
Amennyiben a jobb első ajtót kinyitva a műszerfal oldalára ragasztott következő feliratú matricát találja: WARNUNG - Dieses Fahrzeug hat kein automatische Kindersitzerkennung! / This vehicle does not have automatic child seat recognition! - akkor autója 2 vezetékes csatlakozóval van ellátva.

Rendezés: