Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Probléma esetén első körben vegye fel velünk a kapcsolatot, mert előfordulhat hogy más programra kell állítani az emulátort, vagy töröltetni kell a hibakódot a vezérlőből, hogy működjön a rendszer.

Garanciális feltételek

Minden megvásárolható ülésfoglaltság helyettesítő egységre 2 év cseregaranciát vállalunk! Meghibásodás esetén a terméket kicseréljük. A termék a gyártás minden lépésénél többszöri minőség-ellenőrzésen megy keresztül. Csak minőségi, tartós alkatrészeket használunk a gyártás folyamán, ami biztosítja a termék minőségének, és élettartalmának megőrzését. 

Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Vásárlástól számított 14 napon belül pénzvisszatérítés akkor lehetséges, ha egy autóvillamossági szerelő írásban alátámasztja, hogy az emulátor megfelelően lett beszerelve és nem működik. Írásbeli szakvéleményt kérjük, tegye bele a postai csomagba. Ellenkező esetben cseréljük a terméket.

Megrongált termék cseréje, pénzvisszafizetése nem lehetséges.