Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan működik az ülésfoglaltság emulátor?
Biztonsági okokból az ülésfoglaltság emulátor állandó FOGLALT jelet küld a légzsákvezérlőnek, így ütközéskor az utas oldali légzsák(ok) is nyílni fok.

Ki fog nyílni a légzsák?

Baleset esetén a légzsákrendszer működni fog, és az utas oldali légzsák is nyílni fog, akkor is ha nem ül ott senki.

Mennyire könnyű a beszerelése?

Beszerelésük pár perc alatt megoldható, a termékhez beszerelési útmutatót küldünk. Több típus csatlakozóval ellátott verzióban is rendelhető, így az egység akár egy perc alatt is beszerelhető.  


Töröltetnem kell a hibakódot beszerelés után?

Ez az adott modelltől és típustól függ, néhányuknál szükség van hibakód törlésre a beszerelés után. Tájékozódjon az adott típus termékoldalán.

Mi a helyzet az övcsat érzékelővel?

Amennyiben autójában aktiválva van az övcsat érzékelő, akkor figyeljen rá, hogy az övcsat érzékelővel ellátott típust vásárolja meg.

Mi a helyzet a gyereküléssel?

Soha ne helyezzen gyerekülés az első ülésre, ahogy ez autója használati utasításában is szerepel. Termékünk diagnosztikára szolgál.  Ha mégis benne hagyja autójában az emulátort, azt saját felelősségére teszi.  Kérjük olvassa el a jogi információkat.

Mindegyik ülésfoglaltság érzékelőre igaz, hogy csak diagnosztikára használható?

Igen! És ez igaz az összes többi más által gyártott és forgalmazott ülésfoglaltság érzékelő helyettesítő emulátorra is. Sok weboldal nem közli ezt a tényt a vásárlókkal, vagy csak a beszerelési útmutatónál utalnak rá egy sorban.

Mi akkor a végleges javítási megoldás?

A gyártók az ülőfelület alatt elhelyezett érzékelő felület kicserélését írják elő. Ennek beszerzése és kicserélése sok időt vesz igénybe, sajnos a csere sok esetben csak az ülés varrásának felbontásával, és újra megvarrásával lehetséges. Amíg a javításra vár mi javasoljuk, hogy az emulátorunkkal használja autóját, mert termékünkkel a légzsákrendszer 100% működőképes, és addig is biztonságba tudhatja magát és utasát.

Hogyan jut el hozzám az emulátor?

Személyes átvétellel Budapesten vagy  postai úton, MPL üzleti csomagként, egy munkanapos postázással. Ha nem érkezne meg csomagja időben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, tudunk csomagkövetési számot adni Önnek.

Az autómnak megfelelő emulátor nincs a termékeik között, mit tegyek?

Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, elképzelhető hogy van rá megoldásunk.

 

WEBSHOPUNK CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET SZOLGÁL KI! AMENNYIBEN CÉGRE SZERETNE ÜLÉSFOGLALTSÁG ÉRZÉKELŐT RENDELNI KÉRJÜK HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!