Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958

E osztály (210, 211)

A karosszéria kódot az alvázszám 4. 5. 6. karaktere tartalmazza, pl WDB1680331A123456 - ebből következik, hogy 168-as a karosszéria kód.

Az alváz számot, a forgalmi engedély E bejegyzésében, vagy a jobb oldali ajtót kinyitva egy matricán találja meg legkönnyebben.

MIELŐTT RENDELNE a következőkről győződjön meg!

W210-es típusnál

Autója 2 vagy 3 vezetékes csatlakozóval ellátott? Csak a modellfrissítés előtti típusnál kérdéses!
Az utas oldali ülés alatt keressen egy sárga csatlakozót. A kérdés az, hogy az ülésfelület irányába menő csatlakozófélbe 2 vagy 3 vezeték van bekötve. Vezeték színei: 2 vezetékes - szürke-sárga és barna+fehér csíkos, 3 vezetékes - piros, fehér, barna.

Autója modellfrissítés előtti vagy utáni típus?
Előtti: Nincs a visszapillantó tükörben index lámpa.
Utáni: Van a visszapillantó tükörben index lámpa.

W211-es típusnál:

Az E osztály többfajta légzsákindítóval került piacra, így rendelés előtt tudja meg légzsákvezérlőjének gyári cikkszámát!
Ezt a következő módokon teheti: olvastassa ki diagnosztikai műszerrel a légzsákvezérlő cikkszámát, vagy a váltókulissza elejénél fölfelé húzva emelje ki a takarófedelet, majd vegye ki a hamutálca blokkot. Alatta látható lesz a légzsákindító. Olvassa le róla a gyári cikkszámot és nézze meg, hogy TEMIC vagy BOSCH gyártmányú!

Megrendelésénél figyeljen autója évjáratára, és a külön feltüntetett cikkszámokra, amit a termékoldalon talál.

Ha nem biztos melyik típust rendelje lépjen kapcsolatba velünk.

Rendezés: