Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958

Jogi információk

Cégünk nincs kapcsolatban semmilyen módon egyik autómárkával sem ( BMW, MAZDA,  Mercedes FIAT, OPEL, MINI, stb.). Az általunk forgalmazott emulátorok nem termékei e gyártóknak. Az általunk értékesített emulátorok illeszkednek a termékinformációnál felsorolt modellekhez.

Honlapunkon forgalmazott termékek azzal a céllal kerülnek értékesítésre, hogy általuk a légzsák rendszer diagnosztizálása, a hiba megtalálása egyszerű és gyors és költséghatékony legyen. Ez a termék nem arra szolgál, hogy az autóban hosszú távon beépítve maradjon, és ezzel a forgalomban az autó részt vegyen. Ennek betartásáért a beépítő felel. Helytelen használatukért, nem megfelelő beépítésükért felelősséget semmilyen módon nem vállalunk. Ezt a készüléket villamosmérnök fejlesztette, tesztelte, helyes használata az autó semmilyen részére nincs ártalmas kihatással. Beépítésével kapcsolatban kérje autóvillamossági szerelő segítségét, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

A vevő elfogadja, hogy az eladó a termék árának és a postaköltség visszatérítésének összegéig felelős, más esetlegesen a termék beszerelésével vagy használatával okozott károkért az eladó felelősséget nem vállal. 

Termékünkkel 100%-osan meggyőződhet róla, hogy az ülésérzékelő felület meghibásodása okozza a légzsákrendszer hibáját. A probléma végleges gyártó által ajánlott megszüntetéséhez kérjük, keresse fel márkaszervizét, és cseréltesse ki az ülőfelület érzékelő szenzorát.

Fenntartjuk a jogot a honlap tartalmának módosítására és frissítésére előzetes értesítés nélkül.