Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Rendben!
Termékek Menü
+36-20-823-0958

B osztály (245)

A karosszéria kódot az alvázszám 4. 5. 6. karaktere tartalmazza, pl WDB1680331A123456 - ebből következik, hogy 168-as a karosszéria kód.

Az alváz számot, a forgalmi engedély E bejegyzésében, vagy a jobb oldali ajtót kinyitva egy matricán találja meg legkönnyebben.

MIELŐTT RENDELNE győződjön meg róla, hogy autója 2 vezetékes vagy 3 vezetékes csatlakozóval van szerelve (felszereltség függő, nem évjárat függő).

Az utas oldali ülés alatt keressen egy lapos 4 pólusú sárga csatlakozót. A kérdés az, hogy az ülésfelület irányába menő csatlakozófélbe 2 vagy 3 vezeték van bekötve. Vezeték színei: 2 vezetékes - 2 x fekete, 3 vezetékes - piros, fehér, barna.
Amennyiben a jobb első ajtót kinyitva a műszerfal oldalára ragasztott következő feliratú matricát találja: WARNUNG - Dieses Fahrzeug hat kein automatische Kindersitzerkennung! / This vehicle does not have automatic child seat recognition! - akkor autója 2 vezetékes csatlakozóval van ellátva.

Rendezés: